Bloemen brengen sfeer....

 
..., stralen warmte uit, brengt verre vriendschap dichterbij. Het hoeft niet altijd feest te zijn om bloemen te krijgen, soms kan je met bloemen meer zeggen dan met woorden!

Wat bloemen voor u moeten betekenen; wij van Mijn Idee zorgen dat uw de groet duidelijk en doeltreffend wordt overgebracht. De samengestelde boeketten kunnen in veel combinaties gearrangeerd worden.

Typisch seizoen bloemen zijn bijvoorbeeld de hyacint, sneeuwbal of de Lelie. Deze schitterende bloemen kunnen met bijvoorbeeld twijgjes, bloeiende heestertakjes een gedetailleerd voorjaarskarakter krijgen.

Voor speciale dagen zoals een trouwdag, Moederdag of Valentijnsdag wordt rekening gehouden met een bepaalde bloem keuze of kleurstelling. Vele schikkingvormen zijn mogelijk zoals kant en klare vaasboeketten.

Kwaliteit staat bij Mijn Idee voorop. Dit geldt vooral voor de snijbloemen die aangeboden worden. Door bijna dagelijkse aanvoer kan Mijn Idee een lange levensduur garanderen. Voor alle snijbloemen geldt een levensduur van minimaal één volle week. In de praktijk blijkt echter dat veel bloemen veel langer houdbaar zijn.

In overleg met U kunnen stijl, formaat, kleurstelling en budget naar wens worden ingevuld. Voor degene die snel een mooi boeket wil meenemen staat er altijd een ruim aantal boeketten in de winkel klaar in verschillende stijlen en prijsklassen.