De mooiste dag van uw leven, daar kunnen wij aan bijdragen...

 

Het uitzoeken van het bruidsboeket dient ook met de nodige zorg te gebeuren en de specialisten van Mijn Idee kunnen u met raad en daad van dienst zijn.

Bruidsbloemwerk wordt voor u op maat gemaakt. Handgebonden of een boeket op een bridy (kunststof handvat met steekschuim bolletje), modern of toch liever een klassiek model, bont gekleurd of één duidelijke kleur,nagenoeg alles op bloemen gebied is mogelijk om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Het handgebonden boeket geniet tegenwoordig veelal de voorkeur. Strakke moderne stijlen worden bij dit boeket veelal gebruikt. Bijvoorbeeld een mooie bol gekleurde rozen of een strakke groep crème kleurige calla’s waarvan de stelen omwikkeld kunnen worden met lange staalgrassen zijn erg van deze tijd.

Wilt u echter liever een compact boeket zoals bijvoorbeeld een biedermeierboeket of een “waterval”-boeket dan bestaat er naast het handgebonden boeket het alternatief van een boeket op een bridy. Het grote voordeel van deze methode is de uitstekende houdbaarheid van het boeket.


Corsages
Voor corsages worden in principe de bloemen gebruikt die ook in het bruidsboeket verwerkt zijn. De hoofdbloemsoort uit het boeket bepaalt de stijl van de corsage.

Wij maken een onderscheidt in 4 soorten corsage namelijk: bruidegomcorsage, oudercorsages, gastencorsages en kindercorsages.Hierbij is de corsage van de bruidegom natuurlijk het meest uitgebreid, maar ook de corsage voor de aller kleinsten vergeten wij niet. Een snoeprolletje in de corsage vinden ze altijd geweldig.

 

Met bloemen geeft u uw dag de meest feestelijke tint. Naast het bruidsboeket en de corsages kunnen bloemen gebruikt worden voor vele toepassingen. Hierbij kunt u denken aan een mooi bloemstuk op de motorkap of hoedenplank van uw trouwauto, maar ook de antenne of spiegels kunnen worden voorzien van een kleine bloemendecoratie. De kerk, het buffet, de dinertafel of misschien wel het haar van de bruid, voor een passend bloemstuk adviseren wij u graag!

 

 Gedurende een informatief gesprek,  zetten wij uw wensen vrijblijvend op papier. Soort boeket, kleur (met onze kleurenwaaier vinden we ALTIJD de bloemen die afgestemd zijn op de kleding), afmeting, corsages, autobloemstuk en/of kerkbloemstuk, bezorgplaats en tijd, van al uw wensen worden door ons aantekeningen gemaakt. Deze aantekening worden vervolgens door ons uitgewerkt tot een prijsopgave/offerte. U weet dus exact wat wij met u afspreken en uw grote voordeel is dat u van tevoren weet wat uw bloemwerk zal gaan kosten! Dus geen verhogingen wanneer de bloemen onverhoopt op de veiling duurder uitpakken!
Dat er bij de organisatie van een bruiloft veel komt kijken zal bekend zijn, maar vaak wordt het toch nog onderschat!

Hieronder treft u een klein overzicht met indicatie prijzen aan. Voor dit overzicht zijn wij uitgegaan van éénvoudig bloemwerk. U bloemwerk wordt speciaal voor u gemaakt en zal dus ook zijn eigen prijs hebben.

 Bruidsboeket op bridy  Vanaf € 50,-
 Bruidsboeket handgebonden  Vanaf € 55,-
 Bruidegomcorsage  Vanaf € 6,-
 Oudercorsage  Vanaf € 5,-
 Gastencorsage  Vanaf € 4.-
 Kindercorsage (inclusief snoepje)  Vanaf € 3,-
 Autobloemstuk  Vanaf € 40,-
 Hoedenplankbloemstuk  Vanaf € 25,-
 Antennebloemstukje   Vanaf € 5,-
 Spiegelbloemstukje  Vanaf € 7,50
 Kerkbloemstuk  Vanaf € 30,-
 Haarbloemstukje  (in overleg)

Op Mijn Idee kunt u rekenen! Kijk op deze website voor een aantal voorbeelden van bruidsboeketten en neem dan contact op met ons. Wij verzorgen de bloemen voor uw mooiste dag graag en goed!  


Mogen wij u alvast van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk?