Ons leven is soms erg druk....


Heeft u altijd al interesse gehad in bloemen of vind u het leuk om creatief te zijn met bloemen, dan is een bloemschik workshop echt een aanrader. Ook mensen zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring kunnen meedoen aan de workshops. Mijn Idee verzorgt workshops voor groepen van minimaal 7 personen.

 

De workshops zijn een informele, gezellige en leerzame middag of avond waarbij u het, door u zelf gemaakte, boeket of bloemstuk natuurlijk mee naar huis neemt.

 

Kerststuk-workshops voor bedrijven en particulieren

Op onze eigen binderij / speciale locatie of op uw bedrijf , verzorgen wij vrolijke, creatieve en bijzondere
kerststuk-workshops voor uw personeel. Uw werknemers kunnen dan onder begeleiding van onze bloemisten een  kerststuk maken om mee te nemen naar huis.

 

Bloemen-workshop voor uw bedrijfsfeest

Workshops van bloemen op locatie zijn een leuke en creatieve toevoeging aan uw bedrijfsbijeenkomst, personeelsfeest of het jaarlijkse personeelsuitje. Op onze eigen binderij / speciale locatie of op uw bedrijf, bieden wij u een vrolijke, creatieve, bijzondere en niet alledaagse workshop. Er zijn mogelijkheden voor elke groepsgrootte vanaf minimaal 7 personen.

 

Bloemschik-workshop voor particulieren

Een workshop bloemschikken is natuurlijk een leuk idee voor een uitje met een groep vrienden of vriendinnen of voor een vrijgezellenavondje. Bij een bruiloft is het leuk om bijvoorbeeld de middag of avond van tevoren, onder deskundige begeleiding, je eigen corsage of andere bloem-decoraties te maken.

 

Bloemen workshop voor een kinderfeestje

Een bloemschik workshop voor kinderen is weer eens iets anders op een kinderfeestje. We kunnen bloementaartjes maken, potjes versieren, een vrolijke krans maken, bloemen in elkaars haren vlechten en nog veel meer. Van alles is mogelijk.

 

Ge├»nteresseerd in een workshop? 

Bent u geïnteresseerd in een bloemschik workshop en bent u met meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op zodat we u vrijblijvend kunnen informeren over onze mogelijkheden.